Update maatregelen Coronavirus 17/03

Wij zullen onze werkzaamheden de komende tijd voortzetten in een aangepaste vorm. U kunt bij ons terecht voor behandeling van actuele klachten en vragen/adviezen (bij voorkeur per telefoon/mail)

Wij hebben vanuit de beroepsvereniging geen advies gekregen te sluiten wel om de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen, daarbij staat zowel uw als onze gezondheid voorop.

Wij nemen de volgende maatregelen:

  1. Heeft u koorts, bent u kortademig of heeft u verkoudheidsverschijnselen (hoesten/niezen) dan vragen wij u uw afspraak te annuleren.
  2. Behoort u tot de risicogroep, neem dan alstublieft uw eigen verantwoordelijkheid en annuleer de afspraak.
  3. Bent u in een risicogebied geweest of kent u iemand in uw directe omgeving die de risicogebieden bezocht heeft en denkt u dat u hierdoor mogelijk direct of indirect bent blootgesteld aan het virus, dan vragen wij u ook om de afspraak te annuleren.
  4. Als behandelaar wassen wij frequent onze handen. De behandelkamer en behandelbank zullen met een hogere frequentie worden gedesinfecteerd. We verzoeken u zelf twee handdoeken mee te nemen.,
  5. Wij plannen genoeg tijd tussen de afspraken, zodat u geen andere cliënten ontmoet in de wachtruimte en wij tussendoor genoeg tijd hebben de nodige hygiëne maatregelen te treffen.
  6. Tijdens de behandeling dragen wij handschoenen.

Annuleren kan op korte termijn en mag per e-mail: info@vkmanueletherapie.nl of via tel nr 071-5234491.

Voor meer informatie en voorzorgsmaatregelen die u zelf kunt nemen verwijzen wij u graag naar de website van het Ministerie van Volksgezondheid en Milieu RIVM: www.rivm.nl.