Ruimte te huur in het Westland

Bent u op zoek naar een werkruimte in Naaldwijk en omgeving? Wij kunnen dan mogelijk een oplossing bieden.

U kunt bij ons een werkplek- en behandelruimte onderhuren per dagdeel van 4 uur of hele dag binnen het paramedisch centrum Lijfsupport.

De ruimte is heerlijk licht door de vele ramen, 22m2 meter groot en voorzien van de basics om te werken als bijvoorbeeld fysiotherapeut, coach of masseur. Er staat een luxe behandelbank (Gymna osteoflex luxe met pli verstelling) met bladverwarming in de praktijkruimte. Tevens is de ruimte voorzien van een bureau en internetaansluiting, waardoor u het ook als kantoorruimte kunt gebruiken.

Wij bieden onder andere de gelegenheid aan startende ondernemers om uw bedrijf te laten groeien of uw bestaande onderneming uit te breiden met een nieuwe locatie in een multidisciplinair centrum. We werken met kleine contracten (minimaal een dagdeel) en korte opzegtermijnen (3 maanden) We verhuren ook ’s avonds en in het weekend. De prijs per dagdeel (4 uur) bedraagt 100 euro per maand.

Wilt u meer weten over de ruimte en de mogelijkheden? Wilt u de ruimte bezichtigen? Stuur ons een bericht op info@vkmanueletherapie.nl