Nieuw: voedingsadvies volgens de Hormoonfactor

Ik (Sonja) heb naast mijn liefde voor het vak van de Manuele Therapie e.s. een passie voor alles wat te maken heeft met de invloed van een gezonde lifestyle op ons welbevinden, mentaal en fysiek.

Vorig jaar het ik de cursus “voedingsadvies volgens de hormoonfactor” met succes afgerond en vervolgens heb ik mij verdiept in de relatie van de darmflora tot het psychisch welbevinden. Ik zie het als mijn missie jou te begeleiden in het volgen van een gezonder voedingspatroon om je zo een fitter en vitaler mensen te voelen.

  • Wil je gezonder eten, maar weet je niet hoe dit aan te pakken?
  • Last van vermoeidheid en lusteloosheid zonder aanwijsbare oorzaak?
  • Wil je je weerstand vergroten?
  • Wil je je fitter en vitaler voeler?
  • Af van die opgeblazen buik?
  • Beter slapen?
  • Minder stress ervaren?
  • Afvallen?

Is dit het geval? Dan kan ik kan mogelijk iets voor je betekenen. Voor het maken van een afspraak klik hier

Je bent van harte welkom in de praktijk of via skype consult,

Sonja